Vergelijk 9 toonaangevende ERP-systemen tijdens het tweede ERP HEADtoHEAD™ event van Lumenia in Nederland

Lumenia Consulting organiseert het 13e ERP HEADtoHEAD™ event, de tweede editie in Nederland. Op 18 en 19 juni 2019 demonstreren negen toonaangevende ERP-leveranciers hun ERP-softwareoplossingen in het Van der Valk Hotel in Utrecht.

Als u van plan bent om uw ERP-systeem te vervangen of te upgraden, dan is het ERP HEADtoHEAD™ event precies wat u zoekt. Het is een ideale gelegenheid voor senior finance of IT-managers en leden van hun ERP-selectieteams om de toonaangevende ERP-producten in de markt efficiënt met elkaar te vergelijken en te ervaren.

Het ERP HEADtoHEAD™ event is het geesteskind van Sean Jackson, Managing Director van de onafhankelijke ERP-adviesorganisatie Lumenia Consulting. “Een van de valkuilen bij het selecteren van een nieuw ERP-systeem is uitsluitend vertrouwen op de verkoopdemonstratie van de leverancier. Elke leverancier heeft namelijk een eigen interpretatie van wat men denkt dat je zoekt, waardoor het moeilijk vergelijken is,” aldus Jackson. “Het is beter als de leveranciers een vooraf gedefinieerd demoscript volgen, zodat je de verschillende oplossingen kunt vergelijken. Dit idee ligt ten grondslag aan ERP HEADtoHEAD™”.

U kunt ervoor kiezen om een of beide dagen van dit tweedaagse event bij te wonen en demonstraties te zien gericht op Finance, Productie, Inkoop, Verkoop, Supply Chain Planning en Projecten, van ERP-producten als Epicor, SAP S/4HANA, IFS, Oracle NetSuite, Infor M3, Sage Business Cloud, Exact, QAD en Unit4. Elke leverancier heeft ook een stand in de Expo-ruimte waar u uw nadere wensen persoonlijk met ze kunt bespreken. 

Het event biedt ook mogelijkheden om te netwerken en ervaringen te vergelijken met andere organisaties die ook van plan zijn om ERP te implementeren.

Reacties van deelnemers aan eerdere edities van het evenement zijn onder andere: “Bedankt voor de goed georganiseerde en informatieve dagen. Ik voel me er nu beter voor uitgerust om te bespreken wat passende opties voor ons bedrijf zijn. En ik heb goede tips gekregen voor een succesvol project. Twee zeer goed bestede dagen, zeer behulpzaam”, “Zeer efficiënte manier om een goede indruk te krijgen van hoe de verschillende systemen en leveranciers in elkaar zitten”, “Erg onder de indruk van hoe Lumenia dit georganiseerd heeft.  Zeer goed gestructureerd en een event waar je eerlijke gesprekken met alle partijen kunt voeren”.

Ga voor meer informatie over het event naar de website: www.erpheadtohead.com

Contactpersoon voor de pers:

Linda Davey
Lumenia Consulting I.O.
Piet Heinkade 55, 1019 GM AMSTERDAM
Nederland
 

T: 00 3120 800 6478
E: info@erpheadtohead.com
W: www.erpheadtohead.com

Lumenia ERP HEADtoHEAD event

The ERP HEADtoHEAD™ event offers a unique opportunity to see the leading ERP products pitted against each other over two days. The events are run annually in Ireland and the UK.